Recenzie Vans
zapacilo sa mi to a hned som objednal a som snim velmi spokojny
spokojna
- Je veľký.
- Lebo ho chcela sestra na Vianoce.
- Vyzeral pekne.
- V hlavnom priečinku nie sú ďaľšie vačky
Lebo ho chcela sestra na Vianoce!
Vojde sa doň aj spoločenská hra (Activity).
Dobre sedí na chrbtici, nebolí ma z neho chrbát, je vhodný aj na lyžovačku, dobre využiteľné bočné vačky pre fľašu alebo fľašky (aj termosky).
Áno, odporúčal by som tento produkt ostatným, lebo je veľmi vhodný pre všetky druhy športov aj do školy, aj na výlety, dokonca do práce.
V prednom priečinku je veľmi veľa malých vačkov, do ktorých môžete dať napríklad aj perá, mobil, peňaženku, kľúče, nemusíte sa obávať krádeže je tam aj tajný vačok, ktorý určite použijete a prípadný zlodej vám pravdepodobne neukradne vec v spomínanom tajnom vrecku v prednom priečinku.
Tento produkt som si vybral práve preto, lebo ho chcela sestra na Vianoce, páči sa jej tvar, materiál, farba, vzor, množstvo vačkov, priečinkov a spomínaný tajné vrecko. Sme veľmi spokojní, ďakujeme. :)
Su užasné
- podla mna je tooto velmi velmi krásne tričko mám prene tieto topánky v tej zelenej farbe jooj som šťastny že som ho našiel
objednajte si odporučam vo všetkych smeroch a určite sa bude páčiť každej babe
kvalitne tenisky dobra cena
výborné
- najlepsie
- proti neni nic
jedine vans holder =)
- Kvalitne... nic na nich nepovolilo... žiadny spoj atd... vydržia velmi velmi vela..
- za tu cenu a kvalitu nemozem povedat nic proti...
Perfektne boty.... nosenie všade, po festivaloch, aj do lesa :) = 3roky a stále držia! priam neuveritelné... ale po dvoch som si kupil druhe take iste :) najlepšie boty ake som kedy ma
Zobrazujem 1 - 9 zo 9 recenzií